Post by mipartrebemed on Mar 7, 2022 22:35:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FC Barcelona Official App ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FC Barcelona Official App IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja pinigus ▞▞▞
▞▞▞ FC Barcelona Official App 2022 version ▞▞▞
Nežinau
pašalinus šią programėlę... labai lėtas faktų atnaujinimas.. pvz., Barca įmuša įvartį po 10 min. ši programa ją atnaujina po 5 min...prašau pataisyti š.
Kiekvieną kartą, kai noriu žiūrėti svarbiausius momentus, sakoma, kad nepavyko įkelti duomenų. Svarbiausi momentai taip pat trunka tik trumpiau nei 2 minutes, nes jie daro mums labai didelę paslaugą, tiesiog pažvelkite į „Manchester United“ programą, jie 20 minučių pabrėžia, kad be prenumeratos ši programa labai nuvilia.
Rodomi duomenys neprisijungę, nors aš visada prisijungęs. Problema ir mano xperia z3, ir moto g2.
PPlz pagalba sako, kad radijo nepavyko paleisti.Pridėkite naujienų kanalą su visais žaidėjų tviterio žinutėmis ir „Instagram“ „Facebook“ naujienomis. Būtų puiku, jei įtrauktumėte.
video neatsidaro..
Atidžiai atnaujinkite žaidėjus. Tai rodo, kad Messi turi 5 auksinius batelius..Tačiau praėjusiais metais jis gavo dar vieną, kad jis būtų 6. Parodykite komandos sudėtį su formavimu ir keitimais rungtynių dienomis.. PRAŠOME atnaujinti šią programą.
geriausia programėlė iki šiol... visada mane palaiko šalia mano komandos
patiklumas87888jb
Turėtų pridėti daugiau iššūkių / prognozių ir perkėlimo naujienų
Suteikčiau jai penkias žvaigždutes 🥰🥰 Kadangi esu tikras Barca fanas, ši programėlė tokia gera, o turinys toks puikus
Neveikia tinkamai, nėra stabilus. Klaidas reikia taisyti. Radijo gedimai
Gerai... Informuoja jus apie mėgstamą komandą. Be to, ji sąveikauja su programa su nauju turiniu, žaidimų ir kitų dalykų
Negaliu prisiregistruoti ir tai labai apmaudu, kaip didelis gerbėjas, kuris negali prieiti prie televizoriaus ir jų palaikyti.
Mano mėgstamiausia komanda „Barca“ – tai gera programa „Barca“ gerbėjams. specialūs žaidėjų vaizdo įrašai.Patiko ❤
Negaliu paleisti vaizdo įrašų 😫 Išspręskite šią problemą!
Sugenda visą laiką
Kai tik yra atitiktis, bandau jį atidaryti, bet sakoma, kad patikrinkite duomenų ryšį. Išspręskite problemą. Labai noriu tokią nuostabią programą įvertinti 5 žvaigždutėmis. Reikia skubiai pataisyti.
Nenaudinga programėlė Paslauga neveikia, užsiprenumeravau BarcaTv ir kiekvieną kartą, kai bandau leisti vaizdo įrašus, pasirodo pranešimas, kuriame prašoma užsiprenumeruoti. Net negalite naudoti šios programos turinio. Tai baisu ir tiesiog apiplėšimas. Labai nepatenkintas ir užsiprenumeravęs.
Visiškai stulbinantis...Tobula programėlė kiekvienam Barca fanui...VISCA EL BARCA!!..BLAUGRANA FOREVER..#I LIVE AND BEATHE FC BARCELONA
Daugelis puslapių šioje programoje net neįkeliami. Atsisiųsti nerekomenduojama
„Facebook“ bendrinimas nevyksta.
puiki programėlė
Naudoju „Onefootball“ programą, kuri iš tiesų yra geriausia futbolo rezultatų ir naujienų programa, tačiau būdama „Barca“ gerbėja, įdiegiau šią programą. Tačiau balai ir rezultatai rodomi praėjus 5 minutėms po Onefootball pranešimo. Taigi iš esmės tai nenaudinga. Skirtų 5 žvaigždutes, jei programa suderinama su visų lygų ir taurių, kurias žaidžia „Barca“, tiesiogine transliacija.
neblogai
Barca yra barca.tai nėra veiksnys, iš kur gausiu naujienas............tai gera programa!!!!!
Tai puikus patarimas atsisiųsti programą, bet pradėkite rodyti tiesiogines rungtynes čia, kad programa būtų daug išskirtinesnė
NEPATIKIMA PROGRAMĖLĖ TAIP PAT TAI ATTAK. Bjauri sąsaja, kaip SUAREZ. PASENĖS, KAIP ATSIPRAŠYTA STADIONE. SENA PROGRAMINĖ ĮRANGA, KOKIA INIESTA IR XAVI. ¡Hala Madridas!
Nuolatiniai nesklandumai. Radijas visada pataiko arba nepastebi. Radijas atsitiktinai sustoja viduryje srauto visą laiką. Niekada nežiūri tiesioginių „Barca“ rungtynių net turėdamas profilį. Mokėti žaisti smirda. Boo.
Didžiuojamės šia programa
Negaliu prisijungti prie serverio .. Pašalinu programą ir atsisiunčiau ją, bet programa negali prisijungti. Aš jaučiuosi blogai.
tikrai gera programa, visi barselonos žaidimai turi pranešimą, labai įtikinami
Tai mano klubinis gyvenimas ir aš juos myliu, o ši programa suteikia visą informaciją apie klubo istorijas
Tai nuostabu
Tai tikrai geras programų pasaulis... bet jokio formavimo🤔
Man patinka ši programa
Žaidimo atnaujinimus gaunu per vėlai. Tokie dalykai kaip įvarčių atnaujinimai, pranešimai apie žaidimo pradžią ir pan. ateina per 10–15 min. po to, kai tai iš tikrųjų įvyko. Norėtųsi laiku gauti tikslesnius pranešimus.
Demolition Derby 3 Wyścigi zotq
Ši programa yra puiki programa. Ačiū futbolo klubui FC Barcelona
FC
AlhassanPANDEV
Neįmanoma užsiregistruoti šioje programoje. Norėdami žiūrėti vaizdo įrašus, turite užsiregistruoti, tačiau registracijos procesas yra įtemptas ir negali užsiregistruoti.
Ryšys su serveriu dažnai nutrūksta
Negalite žiūrėti tiesioginių rungtynių!! Maniau, kad visa šios programos esmė yra ta, kad mes galime žiūrėti „Barcelona“ rungtynes, bet, matyt, jos reiškia, kad 2 žmonės tiesiogine prasme jums pasakys, kas vyksta žaidime, bet jūs negalite to žiūrėti.